Skip to main content

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Uitslijpen of een ander woord voor dit gegeven is ook wel eens uithakken van de oude voeg! Deze werken worden met het nodige vakmanschap uitgevoerd. Meestal lijden de gevels waar de slag regen het meeste op komen te staan. Dit geeft door de jaren heen een gevel waar de voegen beginnen te barsten of zelfs, uit de voegen beginnen te vallen. >het is toch belangrijk voor je gevel dat de voegen nog goed zijn om later natte muren en scheuren te voorkomen. Maar wil je je woning een andere toots geven door je hele woning uit te slijpen dan zit je bij ons aan het goede adres. Nadien spuiten we de gevel af met d.m.v. een hoge druk om het stof uit de voegen te verwijderen.

Reinigen

Dit kunnen we uitvoeren op 3 manieren: chemisch, softstralen of met een hoge druk op warm water. Dit zorgt ervoor dat de gevel van je woning een totale make-over mee gaat maken. Is je gevel vuil door de verschillende weersomstandigheden, roet of door het drukke verkeer in je omgeving. Dan moet je dit zeker overwegen. Wij zorgen ervoor dat het met de juiste vakmanschap uitgevoerd wordt en dat je woning terug een pareltje gaat worden langs de buitenkant.

Scheurherstel

Om barsten in gevels terug te versterken worden deze uitgeslepen met de barst mee. Stofvrij gemaakt en chemisch verankerd, voorzien van een draadstang. Na uitharding worden deze terug opgevoegd.

Schilderwerk

Voor het realiseren van esthetische waterdichting en bescherming van verscheidene gevels in baksteen, beton of sierpleisters voor nieuwbouw of renovaties.

Kaleien

Hierbij wordt kaleimortel op basis van natuurlijke hydraulische kalk en minerale toeslagstoffen op de gevel aan gebracht. Afgewerkt naar de keuze van de klant voor het gewenste effect te verkrijgen.

Schoorstenen

Je schoorsteen is ook een belangrijk gegeven aan je woning. Is deze beschadigt of zijn hier de voegen ook niet meer van goede kwaliteit dan herstellen wij deze allemaal. Ook totale renovatie van je schouw is voor ons geen probleem. Zo voeren wij ook de volledige herstelling uit aan de schouw zoals verwijderen en herop metselen en nadien de voegwerken is voor ons niet nieuw. Dus voor deze werken ben je ook bij ons aan het goede adres.