Waterdichtingswerken

kelderdichting

Bij kelders die lek zijn wordt deze gedicht d.m.v. 3 lagen cementering. De samenstelling van de mortellagen gebeurt in verhouding met rijnzand, cement en de daartoe dienende waterdichtingsmiddel om hierna aangebracht te worden in de juiste werkmethode.

opstijgend vocht

Dit gebeurt door het boren van gaten in de te behandelen muur, om daarna geïnjecteerd te worden met gel onder lage druk. Dit voor een droog resultaat van de muren te bekomen.

kelderrenovatie

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Hydrofuge

Bij het hydrofoberen van de gevel wordt een product aangebracht dat de muur beschermt tegen de weersinvloeden. De gevel wordt hierdoor zelfs waterafstotend zodat de kans op vochtproblemen verkleind wordt. Dit zorgt er ook voor dat de gevel kan blijven ademen.

Adres

Merksplassesteenweg 1
2310 Rijkevorsel

Info

BTW BE0684 686 277
Algemene voorwaarden

© Kempische Voegwerken

Created by VHVdesign